Scurt istoric

Fondată în toamna anului 2003, River Of Life Romanian Church se dorește a fi un loc al închinării și zidirii sufletești pentru credincioșii români-americani care locuiesc în statul Carolina de Sud, în aria orașelor Greenville și Spartanburg. Viziunea pe care Dumnezeu a dat-o pastorului Alexandru Palaghia s-a dovedit a fi una de origine divină. Prin continuitatea arătată în timp și înfruntarea obstacolelor care au ieșit înainte, această comunitate de credincioși penticostali s-a consolidat, crește, iar în vremea aceasta privește înainte la planul pe care Dumnezeu îl desfășoară în mijlocul ei!

În cadrul bisericii au fost ordinați, de-a lungul timpului, slujitori pentru a răspunde la nevoia acestei lucrări: fratele Daniel Bojan – păstor (mutat cu familia din SC), fratele Gabriel Peter – prezbiter, iar frații David Petre și Stelian Cladovan – diaconi.

Închinarea vibrantă a tuturor celor ce formează această adunare face din biserica River of Life un loc special pentru fiecare credincios care are o inimă deschisă pentru Dumnezeu, atât pentru cei din generația tânără, cât și pentru cei din generația mai în vârstă.

Pentru tot ce a făcut și va face în sânul acestei comunități, dorim ca Dumnezeu să fie lăudat!